Hardenberg

Samenzang onder leiding van Jan Harm Harsevoort

Door de redactie

Jan Harm Harsevoort stopt met het begeleiden van de zondagse erediensten in de Kandelaarkerk. Geweldig dat hij zo'n lange tijd, ruim 60 jaar, zijn muzikale gaven heeft kunnen en mogen inzetten ten dienste van de gemeentezang in Heemse, al die jaren deed hij dat met veel plezier en inzet.

Dit kan niet zomaar voorbijgaan en daarom is er een samenzang georganiseerd. Een avond met een programma dat door Jan Harm zelf samengesteld is en waarin hij deze liederen ook hoopt te begeleiden. Want zo zegt hij zelf: "Het begeleiden van de samenzang was het mooist om te doen, het geeft een dankbaar en emotioneel gevoel wanneer de samenzang na een voorspel opklimt."

Werd er in de begin jaren gezongen uit de psalmen en een enkel gezang, tegenwoordig is het muzikale repertoire enorm, met opwekkingsmuziek en liederen uit vele bundels. Maar ook die liederen speelde hij. En nu hij 80 jaar mocht worden, vond hij dit een mooie gelegenheid om er een punt achter te zetten. Jan Harm hoopt dat hij gezondheid krijgt om als vrijwilliger nog te blijven spelen, in Cara, Oostloorn of bij rouw- of trouwdiensten, en dat wensen wij hem van harte toe.

U/Jij bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te zingen op D.V. zondagavond 15 september, om 19.30 uur in de Kandelaarkerk. Na de samenzang is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie/thee met wat lekkers. Tot dan!