Hardenberg

Samen de zomer vieren

Door de redactie

Op zaterdag 22 juni 2019, in het knusse dennenbos aan de Haarweg 1S in Daarle, wordt de tweede editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival gehouden. Tussen 14.00 en 21.00 uur is het bos omgetoverd tot festivalterrein en staan food(trucks), drinks, lifestyle products, music, art en dance centraal. De organisatie is net als vorig jaar in handen van ondernemingen 'n Zich en ASociaal zijn.

The Wall Of Art ontdekken

De organisatie hoopt ook dit jaar een sfeervol, betaalbaar en onvergetelijk festival neer te kunnen zetten. Op de open plekken die hier en daar te vinden zijn in het bos worden zitplekken gecreëerd waar bezoekers kunnen smullen van al het lekkers dat de foodtruckers en food standhouders te bieden hebben. Nieuw dit jaar is The Wall Of Art. Deze muur van tientallen uiteenlopende kleurrijke schilderijen is niet te missen en zorgt voor extra fleurigheid in het bos.

Gevarieerd aanbod food

Ontdek al wandelend het gevarieerde aanbod van food. Caribisch food als starter kan een goede keuze zijn of ga even thee- en/of koffieleuten bij de kekke roze caravan. Vanuit de DAF oldtimer brandweer worden diverse pizza's geserveerd. Liefhebbers van kip kunnen de maag vullen bij de opvallende Dodge W200 truck uit 1977. Met name Indisch eten is vanuit deze truck te verkrijgen. Eenmaal aangekomen bij de BBQ area, wordt vol passie en enthousiasme vlees op een gave Smoker/BBQ en barbecueaanhangers bereid. Genieten van een biertje, wijn of fris kan bij het speciaal aangelegde terras. Voor 'de kleintjes' is er de welbekende ranjabar. Ook kunnen ze snoepen van overheerlijke poffertjes, popcorn en suikerspin (uiteraard mag/kan iedereen hiervan snoepen, ongeacht leeftijd). Als desserts staan brownie, taart, Duitse wafel en ijs op het menu.

Vermaak voor jong & oud

Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan hebberigmakende, mooi uitgestalde (lifestyle) producten van verschillende ondernemers en echt tot rust komen tijdens een exclusieve massage. Daarnaast kunnen de kleintjes meedoen aan een speurtocht, kleuren, een krijtbordschilderij maken, spelen in het bos en/of relaxen in een hangmat. Om 15.00, 16.30, 18.00 en 19.30 uur staan er jazz- en streetdance demo's gepland. Verder is er overal in het bos muziek op de achtergrond te horen. Hierdoor probeert de organisatie het festival een subtiele muzikale omlijsting mee te kunnen geven. In de avonduren mag een knisperend kampvuur niet ontbreken.

Gratis entree

Om het festival toegankelijk te maken, is het bos aan de Haarweg 1S in Daarle gratis te betreden en zijn er geen parkeerkosten (de zomer samen goed beginnen dus!). Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes rondom 'n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.