Hardenberg

Sallandruiters

Door de redactie

Op 4 januari werden de Kringkampioenschappen voor de pony's verreden in Hardenberg. Miryana Pullen werd met haar pony Athos derde in de klasse B cat. D/E met een puntenaantal van 390,5 over twee jury's.

Marlou Hoekman behaalde een vierde prijs in de klasse B cat. D/E met haar pony Kolstein's Sebastiaan. Ze behaalden een puntenaantal van 387,5 over twee jury's. Ivanka Ligtenberg behaalde de tweede prijs met haar pony Fifi in de klasse B cat. C, met 377,5 punten over twee jury's. Annabel Conijn en Gino Vanelli werden hier kringkampioen in de klasse M1 cat. A/B met een puntenaantal van 375,5 over twee jury's.

Kringkampioenschappen 4 januari

Fleur van Olst werd kringkampioen met haar pony Lucky D in de L2 cat. C. Ze behaalden een puntenaantal van 391,5 over twee jury's. Michelle Kamphuis werd tweede in de klasse L1 cat. D/E met haar pony Amira. Ze behaalden 366,5 punten over twee jury's.

Kirsten Kamphuis werd zesde met pony Amira in de klasse B, cat. D/E met 382,5 punten over twee jury's. Zou super zijn als alle uitslagen er deze week in komen, gezien dit een kringkampioenschap betreft en dit toch een speciale wedstrijd is voor menige ruiter.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer