Ommen

Sallandruiters

Ingezonden

Kringkampioenschappen Vechtdal 6 juli in Hardenberg.

Pony`s:

Lieke Martens is met Yara in M springen cat C/DE in het klassiek parcours 2de geworden. In het progressief parcours haalde ze een 3 de prijs.

Over beide parcoursen was ze 1 ste en daarmee kringkampioen in M springen D/E , daarmee heeft ze zich geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen 3 augustus in Heeten.

Verder hebben Michelle en Kirsten Kamphuis zich ook geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen Heeten in de klasse B cat. D/E en Fleur van Olst in de klasse B cat. C.

Paarden:

Rianne Pullen deed mee met haar paard Gwendolin in de klasse L en won een 5e prijs. Hiermee plaatste ze zich voor de Overijsselse kampioenschappen op 27 juli in Heeten.

Jorinde Pullen startte met haar paard Juweel P tijdens de Almelose ruiterdagen en werd daar 3e en 4e met 197,5 punten in de klasse L1 dressuur.

Ivanka Ligtenberg startte met haar pony Millie op een Bixie wedstrijd in Lattrop. Ze werd daar 2x tweede met springen in de klasse A en 3e en 1e met dressuur in de klasse A.

Fabienne Conijn en Gino Vanelli zijn gestart in de AA dressuur en het AA springen te Elim. Ze hebben 2x een 2e prijs behaald. Dressuur 82 punten en springen 36 punten.