Hardenberg

Ruth Tessa en Britt Provinciaal Kampioen acrogym C lijn junioren

Ingezonden

Afgelopen weekend organiseerden Gv Gramsbergen de Provinciale Kampioenschappen acrogym C lijn. Van Gv Gramsbergen deden er vier teams mee. Twee senioren trio's en twee junioren trio's. Ze streden voor de titel Provinciaal Kampioen.

In de ochtend mochten Suzanne Heerkes Corien Bakker en Isa belt het spits afbijten. Ze hebben twee goede oefeningen gedraaid en dit werd beloond met een derde plek.

Team Lonneke Heerkes Lynn Bosch en Jasmijn Hekman hebben zich ook goed laten zien, ze straalden op de vloer met hun balans oefening. Ze kregen dan ook een dikke acht voor hun techniek. Ook hun tempo oefening ging goed, ze mochten het podium beklimmen en de zilveren medaille mee naar huis nemen.

In de middag wedstrijd kwamen de junioren teams in actie. Team Laura Marsman Amber Bruggink en Iza Reinders hebben twee keurige oefeningen gedraaid. Dit werd beloond met een zilveren medaille. Team Ruth Roossien Tessa Hekman en Britt Belt hebben ook twee goede oefeningen gedraaid, hun balans oefening werd beloond met een technisch cijfer van een acht. Hiermee pakten zij de titel Provinciaal Kampioen.

Al met al een zeer geslaagde dag voor Gv Gramsbergen! De organisatie heeft veel complimenten mogen ontvangen voor de mooie accommodatie, catering, aankleding en de inturnruimte. We willen alle vrijwilligers bedanken voor het helpen van deze zeer geslaagde dag!