Hardenberg

Rutger Koopman vertrekt bij HHC Hardenberg

Door de redactie

HHC Hardenberg heeft in aanloop naar het volgende seizoen verschillende contracten verlengd, maar neemt ook afscheid. Rutger Koopman vertrekt naar VV Staphorst.

Ramon Nijland (doelman), Danny Bouws, Kevin Görtz, Ashwin Manuhutu (verdedigers) en Steff Kaptein, Rob van der Leij en Matthijs Hardijk verlengen hun contract bij de Hardenbergse voetbalclub. Een belangrijke stap, zegt technisch manager Gert Heerkes: "Als HHC zijn we erg blij dat een groot deel van de spelersgroep overeenstemming heeft bereikt. Er is volop vertrouwen en daarnaast dragen genoemde spelers bij aan de goede sfeer binnen het team. We streven naar continuïteit en natuurlijk verloop en dat blijkt dit seizoen te lukken. Gericht doorbouwen aan de toekomst en we hopen de mannen snel weer in actie te zien".

Heerkes denkt dat de stap van Koopman goed is voor de ontwikkeling van de 21-jarige middenvelder. "Rutger was een gewaardeerde speler en belangrijk voor Onder 23 en heeft ook gedebuteerd voor het eerste elftal. In goed overleg neemt Rutger de stap om zich bij VV Staphorst verder te kunnen ontwikkelen. Uiteraard wensen we Rutger veel succes en waarderen we zijn bijdrage bij HHC Hardenberg", aldus de technisch manager.