Hardenberg

RTV Oost Nieuwjaarsduik 2020 in de Oldemeijer

Door de redactie

RTV Oost nodigt en daagt heel Overijssel uit om op woensdag 1 januari 2020 deel te nemen aan de achtste RTV Oost Nieuwjaarsduik in recreatieplas De Oldemeijer in de boswachterij ten zuidwesten van Hardenberg.

Solisten, vrienden-, vriendinnengroepen, schoolklassen, clubteams of bedrijventeams, iedereen is welkom op de gezelligste Nieuwjaarsduik in Hardenberg. De inschrijving start om 11.30 uur, de live-uitzending om 12.30 uur de duik is exact om 13.00 uur. Active & Fit doet de massale warming up, deelname is gratis en voor iedere deelnemer is er een Unox-muts en natuurlijk is er snert!

RTV Oost zorgt voor een feestzanger die de duik helemaal compleet maakt en ook deze editie is er weer een mooi bedrag van € 250 cash te winnen. RTV Oost organiseert dit evenement in nauwe samenwerking met Total Outdoor Events, Staatsbosbeheer, ZPV De Grunte, Gemeente Hardenberg, Stad Hardenberg Promotie, De Toren, Active & Fit, Showtime, (verwarmde) tentenbouwer Brink De Krim, drukkerij Olbo en vele vrijwilligers. De RTV Oost Nieuwjaarsduik zie je live bij TV Oost op woensdag 1 januari 2020 om 12.45 uur, maar erbij zijn is nóg leuker.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer