Twenterand

Rotaryclub Twenterand ondersteunt Stichting Manna

Door de redactie

Ten gunste van de Stichting Manna heeft Rotaryclub Twenterand diverse waren verkocht tijdens de kerstmarkt in Vroomshoop op vrijdag 14 december. Samen met een bijdrage uit het Rotary Fonds kan de Stichting Manna binnenkort een bijdrage van duizend euro tegemoetzien.

Voor de tweede keer heeft Rotaryclub Twenterand via een standplaats op de kerstmarkt van Vroomshoop geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar wordt de opbrengst beschikbaar gesteld aan de Stichting Manna voor hun goede werk ten behoeve van mensen die leven in financiële onzekerheid. Deze situatie kan zijn ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld echtscheiding, verlies van baan door faillissement of ontslag, ziekte, verslavingen of gewoon domme pech.

Tijdens de kerstmarkt werden onder andere krentenweggen van de Johanneshoeve en vogelhuisjes van zorgboerderij De Piet verkocht aan mensen die de Stichting Manna een warm hart toedragen. Jeannette Sorel en Bert Hospers, samen voorzitter van Rotaryclub Twenterand: "We bedanken het publiek voor de goede opbrengst, die wij binnenkort zullen uitreiken aan de Stichting Manna. Vanuit ons Rotary Fonds zullen wij dit bedrag nog aanvullen tot een totaalbedrag van duizend euro".