Ommen

Roon Staal met nieuw werk In Ommen

Door de redactie

Zanger en pianist Roon Staal geeft op vrijdag 4 oktober, 20.00 uur, een concert in Theater Carrousel in Ommen. Het concert maakt onderdeel uit van de herfsttour waarin Staal zijn nieuwe album Peace presenteert.

Ontdaan van glamour en show wisselt Staal met zijn soepele tenorstem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. Staal is onder meer bekend van zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rockopera Tommy (2002) en in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991).

Staal weet met zijn authentieke performance een steeds groter publiek te bereiken met zijn unieke vertolkingen van bekende songs en eigen Engels- en Nederlandstalige werken. Tijdens het concert in Ommen komen werken van zijn nieuwe album langs waaronder Waltzing Matilda, Sound Of Silence, en eigen songs waaronder Peace en Simple Song maar ook zijn bekendere werk zoals Help Me Through The Night, Promise, Pie Jesu en Als Je Mij Zoekt. Voor meer informatie over de concerten of reserveren: www.roonstaal.com of 06-30025992.