Hardenberg

Rommelerie in Mariënberg

Door de redactie

Sinds jaar en dag is het een begrip in en om Mariënberg, de zomerse rommelmarkt in de Johan Clemmestraat. Na vorig jaar het vijfentwintig jarig jubileum gevierd te hebben, pakt de straat het dit jaar net iets anders aan. Op vrijdagavond 13 september vindt van 17.00 tot 21.00 uur de allereerste 'Rommelerie' plaats: een sfeervolle rommelmarkt èn braderie in de meest knusse straat in Mariënberg.

In de vernieuwde opzet meer ruimte voor muziek, lekker eten en drinken en gezellige kraampjes en kleedjes. Je vindt er de ouderwetse 'rommel', maar ook (lokale) ondernemers die hun producten verkopen. Ook is er een gezellig terras met bar en verschillende eetstandjes. Je hoeft dus niet thuis te eten! De band 'The Roots' zorgt voor fijne livemuziek tijdens de avond.

Speciaal voor kinderen

Kinderen kunnen zich op de Rommelerie vermaken op het Kinderplein, met leuke spelletjes, "kinderbar", nagel/tattoostudio en springkussen. En kinderen die nog een zakcentje bij willen verdienen, kunnen voor een klein bedrag een kinderkleedje huren op de Rommelerie.

Oliebollen

Eén ding verandert er trouwens niet, ook nu bakt de organiserende buurtvereniging Johan Clemme weer de lekkerste oliebollen. Om direct op te eten of mee te nemen voor het weekend.

Aanmelden standhouders

Er is nog plek voor standhouders! Kom ook met je kleedje of kraam op de Rommelerie staan. Voor aanmelden of verdere inlichtingen neem contact op met buurtvereniging 'Johan Clemme' via e-mail: johanclemme@gmail.com.