Hardenberg

Roelie Borneman wordt 100 jaar

Door de redactie

Op woensdag 15 april hoopt Roelie Borneman-Hofsink 100 jaar te worden. Ze woont nog steeds zelfstandig aan de drs. G. Jonkerlaan. Ze is nog heel goed bij de tijd en swipet geroutineerd op haar IPad.

Haar lichamelijke conditie is wat minder en ze is erg doof. Roelie was getrouwd met Hendrik Borneman die hoefsmid was. Ze kregen twee dochters Truida en Ineke. Er kwamen vier kleinkinderen en inmiddels zijn er ook al drie achterkleinkinderen. Roelie Borneman heeft een erg opgeruimd karakter en is ook dol op dieren en bloemen. Ze heeft veel gereisd zoals naar Duitsland, Zwitserland en Israël. Helaas kan ze door de coronaperikelen geen feest geven en is ze aan huis gekluisterd. Ze kan door haar doofheid moeilijk communiceren en daar moet Ineke zoveel mogelijk bij 'tolken'.

Dochter Ineke: "We zouden het als kinderen heel leuk vinden dat ze voor haar verjaardagsfeest wordt bedolven onder brieven en kaarten, graag in grote letters. Haar adres is: Roelie Borneman-Hofsink, Drs. G. Jonkerlaan 15, 7772 CJ Hardenberg". U kunt bellen met dochter Ineke Berenst, 06-53354233.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer