Hardenberg

Roel Stad neemt na 20 jaar afscheid van Moderna

Door de redactie

Een paar weken geleden vierde Moderna haar vijfjarig bestaan aan de Frankrijkweg in Hardenberg en deze week neemt algemeen directeur Roel Stad afscheid van Moderna.

"Ik ben dankbaar en voel mij zeer bevoorrecht om na twintig jaar een andere weg in te slaan. Ik hoop wat minder gehaast en meer bewust door het leven te kunnen gaan en wil gaan genieten van andere dingen die ook belangrijk zijn in het leven," aldus Roel.

In 1999 begon het Moderna-avontuur voor Roel. Samen met zwagers Herman Olsman (commercieel directeur), Gert Stroeve (technisch directeur) werd Roel algemeen directeur van Moderna. Twintig mooie, drukke jaren met een vele hoogtepunten, mijlpalen en de brand in 2013 als absoluut dieptepunt. Vanaf 1 januari 2020 draagt Roel het stokje officieel over aan Erik Jutstra. Erik draait ondertussen alweer bijna twee jaar mee in de organisatie.

Afgelopen week vond bij Moderna de officiële afscheidsreceptie plaats. Tijdens deze bijeenkomst werd Roel aangenaam verrast door voorzitters van de NETEX en FTN. Hij mocht namens Moderna de NETEX jaarprijs 2019 in ontvangst nemen. Met het uitreiken van deze prijs geven de NETEX en de FTN aan dat ze het ondernemerschap van Moderna en de inzet van Roel Stad in de afgelopen 20 jaar enorm waarderen. Aandacht voor mensen, de manier van werken, vooruitstrevende inzichten en betrokkenheid spelen hierin een grote rol. Ook op het gebied van duurzaamheid is Moderna een absoluut voorbeeld voor de branche. Een mooie onderscheiding als blijk van waardering, waar ze als Moderna trots op zijn!