Coevorden

Rode Loper in Coevorden!

Door de redactie

Zaterdag 7 september kleurt Coevorden Rood! Door het hele centrum van Coevorden komt een Rode Loper te liggen voor een geweldige show. De presentatie ligt in handen van Duo Tippo Jolpo; Maaike Tromp en Jolanda Sturing. Diverse keren zullen de dansers van In2Dance hun danskunsten vertonen. In2Dance is een dansschool uit Coevorden wat gerund wordt door Helga en Judith Veenstra.

De Rode Loper begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Tijdens deze uren zullen een aantal keren bedrijven zich via de Rode Loper presenteren. Eénenvijftig bedrijven werken mee aan deze Rode Loper dag. Van deze bedrijven zullen veertig bedrijven zich presenteren op de Rode Loper. De andere bedrijven hebben een mooie bijdrage aan sponsoring gedaan. Op de Rode Loper showen bedrijven hun producten en/of diensten.

Net als vorig jaar is er dit jaar ook weer een kassabonnenactie waarbij ontzettend veel mooie prijzen te winnen zijn.

In totaal zijn er meer dan zeventig prijzen te winnen! Het gaat om de aankoop (kassabon) van zaterdag 7 september bij één van de deelnemende bedrijven, die herkenbaar zijn bij de kassa van de betreffende winkel. Deze kassabon kun je inleveren in de ton op de markt voorzien van naam en adres. De trekking is om 16.30 uur op de Markt. Men moet bij de trekking aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Reden genoeg om op deze zaterdag naar het gezellige, historische centrum van Coevorden te komen.