Ommen

Rijbewijskeuringen in Ommen

Door de redactie

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 25 januari, 20 februari en 20 maart in Ommen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Daarvoor zijn zij welkom in Zalencentrum De Kern aan de Bouwstraat 21.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088-2323300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl. Koop, voordat u een afspraak maakt, eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten of bij Regelzorg. Beantwoordt de vragen en stuur de verklaring naar het CBR. Binnen een paar weken krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen vanaf veertig euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief vanaf 55 euro.

Bent u gezond, koopt u een digitaal formulier en kunt u snel een afspraak maken bij de keuringsarts dan is uw nieuwe rijbewijs snel geregeld. Is dit niet het geval dan kan het maximaal drie of vier maanden duren. Maak op tijd de afspraak.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer