Ommen

Richard Veurink uit Ommen is begonnen met RecraHome

Door de redactie

RecraHome is een platform dat verkopers en kopers van vakantiewoningen in Nederland het makkelijk maakt met elkaar in contact te komen. RecraHome is de enige website in Nederland dat zich hier specifiek op richt.

Hoewel Richard met veel plezier actief is in recruitment wilde hij er graag iets naast gaan doen. Als Ommenaar sprak de recreatiebranche hem altijd al aan. Als scholier en student had hij bijbaantjes op een camping en een bungalowparken in de regio.

Richard Veurink: "Terwijl we zelf eens aan het kijken waren naar een vakantiewoning kwamen we er achter dat het aanbod van vakantiewoningen versnipperd is op verschillende websites die allemaal een andere activiteit als belangrijkste hebben. Om hier verandering in aan te brengen is RecraHome opgericht".

Zakelijke verkopers zoals makelaars, projectontwikkelaars en recreatieondernemers kunnen op https://recrahome.nl/ hun vakantiewoning(-en) te koop aanbieden maar ook particulieren die bijvoorbeeld hun stacaravan of chalet willen verkopen. Tot eind dit jaar is dat nog gratis en daarna geldt er een voordelig tarief.

Mensen die juist geïnteresseerd zijn om een vakantiewoning te kopen kunnen eenvoudig zoeken op de site. Er is te zoeken op provincie, op typewoning en op prijscategorie. Ook kunnen geïnteresseerde kijkers en kopers gratis een account aanmaken op https://recrahome.nl/ waarin ze favoriete vakantiewoningen kun bewaren.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer