Hardenberg

Rheezerbelten opent Drive-in voor pannenkoeken

Door de redactie

In deze periode waarin we geen gasten meer mogen ontvangen in ons restaurant, komt de creativiteit naar boven. Zo ook bij Enrico en Margé Hans en hun team van de Rheezerbelten. 'Wij waren zondag een van de vele horecaondernemers die op stel en sprong onze zaak moesten sluiten om verdere verspreiding van het gevreesde coronavirus te voorkomen".

RICK MEINEN

Samen met ons team ontstond het idee om een drive-in voor ons unieke product 'de heerlijke ambachtelijke pannenkoeken' te maken, zonder dat je bij ons naar binnen hoeft. Gasten kunnen op onze website de speciale menukaart bekijken, bestellen telefonisch en halen op het afgesproken tijdstip met hun auto hun bestelde pannenkoeken (met heerlijke ingrediënten) bij ons op.

Op ons mooie groene erf hebben we een soort 'rotonde' die er voor zorgt dat de gasten in hun auto kunnen blijven zitten, contactloos betalen, de pannenkoeken op veilige manier in ontvangst kunnen nemen en doorrijden met de heerlijke geur op de achterbank om alsnog thuis te kunnen genieten. Van het RIVM hebben we groen licht gekregen om dit creatieve idee wat we met ons team bedacht hebben uit te voeren. Uiteraard worden de pannenkoeken afgeleverd met stroop en poedersuiker. 'Een stukje ambacht van de Rheezerbelten, maar dan thuis aan je eigen keukentafel', aldus Enrico en Margé Hans.

Deze actie geldt op donderdag t/m zondag 16.00-19.30 uur. De Rheezerbelten, Grote Beltenweg 1B Hardenberg tel. 0523-270012, voor meer informatie www.rheezerbelten.nl

RICK MEINEN