Hardenberg

Repair Café in De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 19 januari stonden vrijwilligers van het Repair Café Hardenberg weer klaar om allerhande spullen te repareren. Deze middag was er speciale aandacht voor speelgoed.

G.Brokelman

Spullen maken, wie kan het nog zelf? In deze tijd worden dingen al heel snel weggegooid en er wordt weer wat nieuws gekocht. Maar is het niet veel leuker om zuinig te zijn op de spullen die je hebt? Het zo lang mogelijk gebruiken van apparaten en ander huisraad kan veel voldoening geven en is ook nog eens veel beter voor het milieu. Maar ja, wat doe je als spullen stuk gaan? Nou, dan ga je naar het Repair Café Hardenberg, waar vrijwilligers met allerlei vaardigheden klaar zitten om jouw apparaat, kleding, meubel of speelgoed een tweede leven te geven. En mocht dat niet lukken, dan kun je tenminste met een gerust gevoel afscheid nemen.

Bent u tevreden, dan is een vrijwillige bijdrage alles wat gevraagd wordt. Wilt u eens kijken hoe een en ander in zijn werk gaat of gewoon meegenieten van de gezelligheid, dan bent u ook van harte welkom. Kijk ook eens op de website, www.repaircafehardenberg.nl.