Hardenberg

Repair Café Hardenberg bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 18 januari is er een Repair Café in De Koppel. Het thema van die dag is 'Speelgoed'. Vanaf 13.00 uur is De Koppel geopend en bent u van harte welkom.

Deze zaterdag zitten de vrijwilligers van het Repair Café Hardenberg weer voor u klaar in De Koppel. Laten de kinderen het onwillig hobbelende speelgoedpaard links liggen, neem het mee. Loopt het treintje hakkelend over de rails, kijk maar of de vrijwilligers het weer voor elkaar kunnen krijgen. Maar ze zitten er niet alleen voor speelgoed. Want heeft u een kerstcadeau gekregen wat niet doet wat het zou moeten doen, grijp dan uw kans en breng het gewoon mee.

Kortom, u bent met al uw kapotte spullen welkom bij het Repair Café Hardenberg in De Koppel op 18 januari tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Misschien moet u even wachten op uw beurt, maar u hoeft zich niet te vervelen, er valt genoeg te bekijken of u neemt even plaats in de gezellige serre. De Koppel vindt u aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, zie ook dekoppel.com of RepairCaféHardenberg.nl, 0523-273388, mail info@dekoppel.com.

De Koppel is een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.