Hardenberg

Repair Café bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 29 juni is er een Repair Café Hardenberg in De Koppel. Ditmaal is er speciaal aandacht voor koffiezetapparaten. Inloop vanaf 13.00 tot 15.30 uur.

Koffie is voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van de dag. Met name in de ochtend! En als dan het koffiezetapparaat kapot is, heb je een groot probleem! Neem 'm mee naar De Koppel, alwaar vrijwilligers van het Repair Café er alles aan zullen doen om het apparaat te repareren. Maar ook andere spullen, waaronder kleding, zijn welkom. Een veel geziene gast is bijvoorbeeld de stofzuiger. Ook zo'n apparaat wat je nauwelijks kunt missen. Vaak is reparatie mogelijk; wel tachtig procent verlaat hersteld de deur, klaar voor een tweede leven. Bezoekers die eenmaal een Repair Café hebben bezocht, zien we vaker in De Koppel. Niet alleen voor het repareren van spullen, maar ook voor de gezelligheid. Nog nooit geweest en benieuwd? Kom dan eens kijken. Gratis entree. Bij herstel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Repair Café.

Het Repair Café Hardenberg vindt u op 29 juni van 13.00 tot 15.30 uur in De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg, tel. 0523-273388. Openingstijden in juli en augustus: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal. Zie ook www.repaircafehardenberg.nl en www.dekoppel.com.