Hardenberg

Regeling Schoenen stopt, maar het houdt niet op!!

Door de redactie

Regeling Schoenen sluit na bijna 34 jaar de schoenenwinkel in Hardenberg. Voor Hans en Hanneke was het een moeilijke beslissing om de winkel te beëindigen. Gezien de marktontwikkelingen van de laatste jaren is een schoenwinkel in deze vorm moeilijk te handhaven, daarom kiezen ze een andere weg.Hans Regeling gaat wat anders doen en Hanneke Regeling gaat bij de nieuwe eigenaar Harry Klunder werken.

Harry Klunder is geen onbekende in Hardenberg; hij is namelijk de eigenaar van Podototaal Podologie en werkt al een aantal jaren als podoloog in onze winkel.

Hij liep al langer rond met de gedachte om naast de podologie iets met schoenen te gaan doen. Daarom is het idee ontstaan voor een totaalconcept voeten en schoenen.

Verschillene disciplines onder één dak

Er zullen verschillende disciplines onder één dak komen. "Voor al Uw voetproblemen kunt U terecht in de winkel. Er zal dan gekeken worden of de klachten opgelost kunnen worden door een paar goede schoenen, of een voetbed voor in de schoen, of dat toch een aangemeten podologische zool de klachten kan verhelpen. Wanneer de voet niet in de confectie schoen past zijn er nog genoeg mogelijkheden om een oplossing te vinden, ook hier kunnen we onze klant straks in begeleiden", zegt Harry.

Maar natuurlijk kunt u ook gewoon terecht voor alleen een paar schoenen, wanneer u geen klachten heeft of voor een paar steunzolen

Het aanbod schoenen zal vooral bestaan uit pasvormschoenen van verschillende merken in diverse breedtematen, waar natuurlijk een podologische zool in past. Met name voor de mannen is het merk Gijs een schoen waarmee je met zolen toch gekleed

kunt zijn.

De komende maanden wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en natuurlijk kunt u nog langs komen in de winkel voor vragen, vertellen Hans en Hanneke, want we zijn nog niet weg.

Vandaag start de opheffingsuitverkoop!