Hardenberg

Rallyteam Brouwer-Hesselink van de partij in Hardenberg

Ingezonden

Op zaterdag 15 juni, start vanaft 12.30 uur, staat voor rallyduo Bert Brouwer en Marcel Hesselink de derde wedstrijd van seizoen 2019 op de agenda: 'De Vechtdal Historic Rally' in en rondom Hardenberg.

Roy Venema

In april reden ze de Visual Art Historic Rally rondom Barneveld. Hier zijn ze op een hele mooie derde plek algemeen, en als eerste in hun klasse, gefinished. Op 1 juni hebben ze in Duitsland de Rallye Grönegau, net voorbij Osnabruck, gereden. Een mooie uitdagende wedstrijd over de smalle, bochtige weggetjes in heuvelachtig gebied. In een dik startveld met ruim 100 deelnemers, konden ze hier een 41e plek noteren.

Thuiswedstrijd

Voor de Overijsselse equipe is Hardenberg één van de thuiswedstrijden, die tevens meetelt voor het Historic Rally Kampioenschap. De Vechtdal Rally kenmerkt zich als een mooi en compact evenement. Verdeeld over acht klassementsproeven zullen ze ongeveer 130 kilometer op snelheid rijden. Voor wie het team live in actie wil zien, is dit een mooie gelegenheid. Het serviceterrein is op het parkeerterrein bij Prima Equipment aan de Noorwegenweg. Ook de klassementsproeven zijn in de directe omgeving. Kortom: alles binnen handbereik. De start van de eerste deelnemer zal rond 12.30 uur zijn, en de finish vanaf ongeveer 18.30 uur. Het team gaat er weer alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. Kijk voor meer informatie en de complete wedstrijdagenda op www.rallymax.eu of www.retrorallysport.com.