Hardenberg

Radioprogramma DolFijn zoekt enthousiaste teamleden

Door de redactie

Iedere woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur is het feest bij Omroep NOOS. Dan is namelijk het gezellige programma DolFijn te horen op de radio. Een enthousiast team van muziekliefhebbers draait de lekkerste muziek en helpt je vrolijk de woensdagavond in.

Het programma wordt gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Iedere week schuiven een aantal enthousiaste presentatoren aan om je de lekkerste muziek te laten horen. Samen met presentatrice Marleen en technicus Martijn maken zij er iedere week weer een waar feestje van.

Maar zoals bij alle feestjes geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het team van DolFijn is daarom op zoek naar uitbreiding en zoekt enthousiaste medewerkers voor het begeleidend team. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een radioprogramma, hou je van muziek en heb je op woensdagmiddag tijd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! We nodigen je graag eens uit in de studio, zodat je kunt zien hoe het programma gemaakt wordt en of het iets voor jou is. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar dolfijneradio@outlook.com, dan spreken we elkaar snel!

DolFijn is iedere woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur te beluisteren bij Omroep NOOS via 107.2 FM of www.omroepnoos.nl.