Hardenberg

Pump up the 90's

Door de redactie

De line-up voor Pump up the 90's in Evenementenhal Hardenberg is compleet. Eerder werd al bekend dat Mental Theo, Darkraver en Anita Doth (voormalig zangeres van 2 Unlimited) optreden, nu zijn daar Twenty 4 Seven, Bass-D, Lasgo en It All Started In The Nineties aan toegevoegd. De 24ste editie van Pump up the 90's is op zaterdag 6 april, twee weken eerder dan voorgaande 'lente-edities'.

"Er staat een sterke en gevarieerde line-up met grote namen uit deze muziekscene. Ook voor deze editie verdelen we de muziekoptredens over twee podia: Main Stage en de Foute 90's & zer00's stage. De optredens bestaan natuurlijk weer uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90's hits. De laatste jaren zaten we met onze 'lente-editie' van Pump up the 90's gemiddeld twee weken later in april dan nu. Met de nieuwe datum, zaterdag 6 april, willen we de aftrap vormen van het nieuwe festivalseizoen", zegt organisator Linda Braakman.

Exact een maand voor Pump up the 90's zijn al ruim 4.000 kaarten verkocht. De resterende tickets zijn online te bestellen voor €22,50. Ook het gratis busvervoer is populair, want negentig procent is al gereserveerd. Er zijn in totaal 49 opstapplaatsen in de driehoek Zwolle-Emmen-Enschede. Zowel tickets als het busvervoer zijn te reserveren via www.pumpupthe90s.nl. De 24ste editie van Pump up the 90's vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur.