Hardenberg

'Proatkoele' heeft een nieuwe eigenaar

Door de redactie

Na 40 jaar met liefde de Proatkoele te hebben gerund gaan Henk en Hilda afscheid nemen van hun Proatkoele. Sinds 1978 is de Proatkoele gevestigd in Dedemsvaart. Vele zullen het kennen van de sfeervolle Proatkoele avonden, bruiloften, huwelijksfeesten of verjaardagen waarbij een band of Dj's de avond vulde met muziek uit de jaren 70, 80, 90 en heden. Uit Dedemsvaart en omgeving wisten mensen dit gezellige café te vinden.

De Proatkoele is een begrip in Dedemsvaart en omstreken en krijgt in januari 2019 een nieuwe eigenaar. Het pand, gevestigd in Dedemsvaart aan de Tottenhamstraat 78 gaat verder als restaurant. De nieuwe ondernemers worden Johan en Daniëlle Krul. Vanaf januari 2019 kunnen al uw feesten en partijen tot 250 personen in de Proatkoele worden geboekt via Johan of Danielle Krul.

Verbouwing tot restaurant

Het voorcafé van de Proatkoele zal verbouwt worden tot een gezellig restaurantje met open keuken en een echte 'Koele'. Dit restaurant zal vanaf april geopend zijn voor publiek. Daarnaast is het mogelijk om buffetten, hapjes, diners, partijen en andere arrangementen te boeken.

De gezellige Proatkoele avonden zoals deze bekend staan zullen blijven bestaan. Daarnaast zullen Johan en Daniëlle Krul het nieuwe aanspreekpunt worden wanneer u reserveringen wilt plaatsen, een feest wilt geven of algemene informatie wilt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of andere mogelijkheden bij de Proatkoele, neem gerust contact op met Johan of Daniëlle Krul: 0523-612144 of 06-11474747.