Twenterand

Prima seizoenstart majorettes Juliana

Door de redactie

De majorettes van Juliana Den Ham hebben op zaterdag 6 april deelgenomen aan de eerste wedstrijd van het seizoen in Uithuizen. Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de prestaties van de zestien deelnemende majorettes.

Instructrice Melène vermeldt: "Elke majorette heeft in deze wedstrijd goede prestaties neergezet als onderdeel van een team. Maar zeker in individueel opzicht zijn ze weer een ervaring rijker". Ook voorzitter Jolanda Bosboom is onder de indruk van de behaalde resultaten: Maar liefst achttien top 3 noteringen én drie promoties. Robin Kroeze viel flink in de prijzen. Eerst behaalde ze met haar technisch programma een eerste prijs (85.2 punten) met promotie en daarna debuteerde ze met haar solo. Dit optreden had als thema 'Rock&Roll', ze liet een mooie dans met batontechnieken zien. Dit alles werd bekroond met een tweede plaats in een sterk deelnemersveld van zeventien solisten.

Daarnaast hebben, met prachtige punten, ook Lindy ten Brinke (85 punten) en Kim van den Hoogen (85.8 punten) promotie gehaald voor hun Technisch Programma. De teams 1 en 3 hebben ook goede shows neergezet en werken hard om de dans goed te combineren met batontechnieken.