Hardenberg

Pouw is 'Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020'

Door de redactie

Pouw is benoemd tot 'Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020'. Tijdens de jaarlijkse verkiezing scoorde het autobedrijf overall de hoogste scores op het gebied van verkoop én service. Ook de hoge klantwaarderingen waren bepalend voor de eretitel.

De jaarlijkse 'Volkswagens Bedrijfswagens Dealer van het Jaar verkiezing' wordt georganiseerd door Pon's Automobielhandel, de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland. Tijdens de competitie gaan officiële dealers de strijd met elkaar aan. De resultaten op het gebied van verkoop en onderhoud worden beoordeeld en ook de mate van klanttevredenheid is een belangrijk criterium.

Pouw als grote winnaar uit de bus

Pouw, met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle, mag zich op basis van hoge scores op alle fronten in 2019 de beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van 2020 noemen. Robert-Jan van den Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland: "Het is Pouw afgelopen jaar gelukt om op alle beoordelingscriteria zeer goed te scoren. Met een hecht en constant team van medewerkers weet Pouw al jaren zijn klanten perfect te bedienen op het gebied van verkoop als service. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Pouw heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend".

Intensieve samenwerking

Manager development Femke Keuper van Pouw weet dat de prijs het resultaat is van een nieuwe werkwijze binnen Pouw: "Pouw heeft een intensieve samenwerking tussen de fleet- en lease-afdeling opgezet, waarbij de buitendienst zich volledig op de bedrijfswagenmarkt kan richten. Op die manier blijven we met onze klant in gesprek en kunnen we meer dan twintig klanten per week bezoeken. Dat werpt zijn vruchten af", aldus Femke.

Foto: Het Volkswagen Bedrijfswagens team van Pouw.