Hardenberg

Postzegelbeurs in Steenwijksmoer

Door de redactie

Op zaterdag 23 februari houdt de Postzegelvereniging Coevorden-Hardenberg van 14.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Postzegelbeurs in Dorpshuis De Schalm in Steenwijksmoer. Veel semi-handelaren zijn aanwezig met prachtige zegels voor de thema- en landenverzamelaars. Entree gratis.

Om 14.00 uur is er een veiling van zegels, albums en poststukken met maar liefst 174 kavels. De inzetprijzen zijn zeer laag: dus zeker de kans om het laatste open vakje in uw albums op te vullen. Geveild worden onder andere Nederland nr. 12, cataloguswaarde 200 euro, inzet 20 euro; nr. 33 cataloguswaarde 150 euro, inzet 15 euro. Daarnaast worden ook zegels van België, Oostenrijk en Duitsland geveild. Kijk voor de complete kavellijst op www.pzvcoevorden-hardenberg.nl.

Er is ook een speciale stand ingericht voor de jonge verzamelaars die daar naar hun favoriete zegels kunnen zoeken, met kans op een gratis insteekalbum. Tot zaterdag in het gastvrije Dorpshuis De Schalm in Steenwijksmoer/Coevorden,Hoofdweg 47. Voor meer inlichtingen kunt u ook terecht bij andrejanet.dales@online.nl.