Hardenberg

Plork in het Kronkelhonk

Door de redactie

Op zaterdag 14 december, vanaf 21.00 uur, treden Plork en de Aannemers Slagharen op in het Kronkelhonk aan de Kronkelweg 2 in Slagharen. De band heeft besloten te stoppen en geeft het afscheidsconcert op 11 januari 2020. Het concert in Slagharen is dus één van de laatste mogelijkheden om ze te zien optreden.

Sinds vijf jaar en een dag is Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. Het kwartet, met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (b)aardige idioot, heeft zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Multi-inzetbaar op zowel festivals, discotheken, feesttenten, het kleine café aan de haven en optredens voor radiostations. Muzikaal gezien gaat het bij deze heren alle kanten op. Van heel stevige rock tot hoempagelal en van Ska tot Abba. Zelfs liedjes waar u het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod. Vaak zeggen ze zelf: "Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet".

Wees er snel bij want er is maximaal plaats voor tweehonderd gasten. De kaarten zijn te koop bij Tankstation Tholen Slagharen en Cafetaria Lunchroom Emmy. Kaarten kosten in de voorverkoop vijf euro en aan de deur 7,50 euro.