Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden weer open

Door de redactie

Op vrijdag 29 mei gaat Plopsa Indoor Coevorden weer open voor publiek. Dit besluit is in overleg met de Veiligheidsregio Drenthe genomen nadat Plopsa de afgelopen periode hard heeft gewerkt om het park op een veilige manier toegankelijk te maken voor jong en oud. Hierbij volgt Plopsa de veiligheidsrichtlijnen, met bijkomende informatievoorzieningen, extra hygiënemaatregelen en de anderhalve meter afstand tussen de huishoudens. Daarbij hanteert het park een aangepaste bezoekerscapaciteit en verplichte online reservatie.

"Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit", aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. "Met de extra genomen maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij onze gasten ook in deze tijd een veilig maar ook zeker een gezellig dagje Plopsa kunnen bieden". Gezinnen en huishoudens worden vooraf gevraagd om online hun kaarten te reserveren, aangezien het park een beperkt aantal bezoekers binnenlaat. "We starten de eerste weken met een héél beperkte capaciteit om te kijken of alles goed verloopt. Daarna bouwen we geleidelijk op, maar gedurende de hele zomer zal de capaciteit wel beperkt blijven. Het is dus zeker aan te raden om snel je ticket te reserveren", besluit Van den Kerkhof.

Maatregelen

Naast de beperkte bezoekerscapaciteit en het verplichte online reserveren worden ook de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Veilig Samen Uit' van Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen goed in acht genomen. Het park heeft centrale desinfectiestations geplaatst en contactpunten zoals attracties worden regelmatig grondig gereinigd. Dankzij duidelijke en voldoende instructies en informatievoorzieningen zoals borden en markeringen op de grond kunnen de bezoekers de maatregelen duidelijk opvolgen.

Ter voorbereiding op een dagje Plopsa Indoor Coevorden communiceert het park alle informatie via hun website. Via de website is het mogelijk om online tickets op datum te reserveren. Ook voor abonnementhouders geldt dat zij hun bezoek van tevoren dienen te reserveren. Zo worden er voor de online reservering drie opties getoond met 'ik heb nog geen ticket', 'ik heb een ticket en wil reserveren' en 'ik heb een abonnement'. Abonnementen en tickets die tijdens de sluitingsperiode zijn te komen vervallen, zijn automatisch verlengd. Ook informatie zoals openingstijden en tarieven kan men vinden op de website. Met de 'veilig naar Plopsa Indoor Coevorden'-maatregelen kan de bezoeker zich helemaal voorbereiden op een veilig en gezellig dagje uit. Tickets en informatie over hoe je veilig naar Plopsa Indoor Coevorden kan, vind je via www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl/veilig-naar-plopsa-indoor-coevorden-alle-informatie.