Hardenberg

Pixel Express: nieuwe online partner voor het MKB

Door de redactie

In de regio Hardenberg zijn Webstores en Bureau Strak gevestigde namen. Beide bedrijven werken al jaren samen aan de ontwikkeling en optimalisatie van digitale platformen. Deze samenwerking wordt vanaf heden uitgebreid met een nieuw initiatief: Pixel Express, dat sites en shops voor het MKB ontwikkelt. Een nieuw bedrijf met nieuwe gezichten: Bram Koopman en Theo Zweers.

Erik Otten, mede-eigenaar Webstores: "Webstores viert volgend jaar haar twintigste verjaardag, een schitterende mijlpaal waar we trots op zijn. De afgelopen jaren zijn we sterk veranderd; de vragen van onze grotere klanten worden steeds complexer en uitdagender en dat vraagt om een andere benadering en werkwijze. We merken dat dit steeds minder goed past bij onze MKB-klanten. Ondertussen vergeten we niet waar we vandaan komen, waardoor we ook onze MKB klanten optimaal willen blijven bedienen. Daarom zijn we samen met Bureau Strak een nieuw bedrijf gestart: Pixel Express. Sites en Shops voor het MKB, met een kleine, slagvaardige organisatie. Zoals Webstores ooit is begonnen".

Mart Hamhuis: "Pixel Express ontwerpt creatieve sites en shops en bouwt deze in Wordpress. Dat zorgt voor korte doorlooptijden en een vriendelijk prijskaartje. Ondertussen kan Pixel Express volop gebruik maken van de kennis en kunde van Webstores en Bureau Strak: elke site is AVG ready, veilig, up-to-date en meetbaar. We leveren 'turn-key' onze projecten op. Live is ook echt live".

Pixel Express start met twee geboren en getogen Hardenbergers: Theo Zweers en Bram Koopman. Theo als technische kracht, die de afgelopen jaren bij Webstores de kneepjes van het vak heeft geleerd. De man aan het roer, Bram Koopman is er op gebrand om Pixel Express verder op stoom te laten komen: "Ik woon hier al mijn hele leven, maar heb eigenlijk altijd buiten Hardenberg gewerkt. Daarbuiten was ik de 'Hardenbergse' mentaliteit aan het verkondigen, en nu zit ik er middenin. Niemand draait ergens om heen, iedereen werkt hard en ieder komt na wat er is toegezegd. Precies in mijn straatje".

Inmiddels heeft Pixel Express haar eerste klanten al geholpen met een nieuwe website of webshop. Koopman vervolgt: 'We zijn dan misschien jong, we zijn zeker niet groen. De ervaring die onze grote 'broers' hebben opgedaan nemen we mee in onze bedrijfsvoering. Dat betaalt zich nu al uit bij de eerste klanten en laat zien dat we op het juiste spoor zitten".

Pixel Express ontwikkelt webshops en websites voor het MKB en ZZP en is opgericht op 1 april 2019. Deze nieuwe bv is ontstaan door samenwerking van Webstores en Bureau Strak. Pixel Express is vooral gericht op regionale organisaties, opererend vanuit Hardenberg.