Hardenberg

Nieuw in Hardenberg Pianofestival

Door de redactie

Op zaterdag 24 augustus staat Hardenberg in het teken van de zwart-witte toetsen en het hoogglanzende zwarte hout, oftewel de piano. Kijken, luisteren, knutselen, er gebeurt van alles! Wel oppassen vandaag: er zoeft zelfs een rijdende piano door de straten van de stad.

Inmiddels staat Hardenberg bekend als de muziekstad langs de Vecht. Elke keer op zoek naar wat nieuws. Op 24 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur wordt er voor het eerst een echt Pianofestival gehouden. Door het gehele centrum van de stad kunt u genieten van deze snaar/slag instrumenten, want al zou je het in eerste instantie niet zeggen: de piano is (ook) een slaginstrument.

Wat u precies kunt verwachten, dat blijft natuurlijk een verrassing. Wees echter wel op uw hoede, want er komt in ieder geval een rijdende piano die al scheurend en spelend het centrum van Hardenberg onveilig gaat maken. Kortom, er is op 24 augustus op het Pianofestival van alles te luisteren, te bekijken en te beleven. Bent u moe van alle betoverende klanken? Dan pikt u toch even lekker een van de gezellige terrasjes die Hardenberg rijk is? Gewoon doen, hoor...