Hardenberg

Peter Snijders zwemt in de vijver

Door de redactie

Onder grote belangstelling werd op woensdagmorgen 5 december de vijver aan de voorkant van De Eik in Slagharen geopend door burgemeester Peter Snijders. Voorafgaand aan de opening werd door Marielle Visser, van zorginstelling De ZorgZaak aan Snijders een vissenkom met een goudvis met de naam 'Peter Snijders' aangeboden. Onder een groot applaus werd even later door de burgemeester zijn naamgenoot als eerste vis in de vijver losgelaten.

G.Brokelman

Nadat burgemeester Peter Snijders hartelijk welkom werd geheten door zwarte Piet met een flinke zoen trok Snijders de handschoenen aan om een boot over de lengte van de vijver heen te trekken met tal cadeautjes voor onder anderen een aantal vrijwilligers.

Met de realisatie van de vijver en de herinrichting van de tuin is het voormalige klooster aan de voorkant in oude ere hersteld. Marielle Visser: "Straks zwemmen er vijftig goudwindes in de vijver, kunnen onze bewoners en hun familie genieten van een wandelingetje over het aangelegde voetpad met diverse bankjes".

G.Brokelman

G.Brokelman

G.Brokelman