Ommen

Persoonlijk record voor Gerrit Dankelman

Ingezonden

Gerrit Dankelman speelde maar liefst 43 stableford punten bij elkaar tijdens de competitieavond op de Pitch & Putt Golfbaan te Lemele. Gerrit had dit keer 61 slagen nodig voor de 18 holes wat een persoonlijk record betekende voor Gerrit, hiervoor kreeg hij 10 punten voor het stableford klassement en 5 punten voor het strokeplay klassement. Tevens speelde hij zijn hcp van 13.6 naar 12.9.

Hans Strijkveen was deze week weer de beste met een ronde van 55 slagen. Noël Shannon had deze week 57 slagen nodig en Jan Willem van den Berg was met 58 slagen ook goed op dreef. Gerrit Koggel had dit keer 60 slagen nodig en drie spelers hadden 61 slagen nodig, naast Gerrit Dankelman waren dit Henri Duerink en Rik Ebben. Met een ronde van 63 slagen voor Bert Duerink, Gerrit Tempert en Wim Grondman waren de tien te verdelen punten voor het strokeplay vergeven.

Voor het stableford klassement waar Gerrit Dankelman de tien punten pakte, deed ook Wim Grondman goede zaken door ook maar liefst 40 stableford punten bij elkaar te slaan en kreeg hiervoor 9 punten bij geschreven en pakte de kop positie in het stableford klassement. Ook speelde Wim zijn hcp van 12.9 naar 12.5. Ook Jan Willem van de Berg speelde zijn hcp naar beneden na de 38 stableford van 5.7 naar 5.5.

De tussenstand na tien ronden is in het strokeplay: Koploper nog steeds Noël Shannon met 87 punten gevolg door Hans Strijkveen met 79 punten en Henri Duerink met 47 punten bezetten de podium plaatsen.

In het stableford klassement na tien ronden heeft dus Wim Grondman de koppositie ingenomen met 56 punten gevolgd door Freddy Dijk met 52 punten en als derde nu Diny Fransen met 47 punten.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer