Hardenberg

Patat en snack afhaal bij Holthuis in Westerhaar

Door de redactie

Het team van café Holthuis heeft niet stil gezeten tijdens de verplichte sluiting van het etablissement gedurende de corona periode. Zo is binnen in het café en het overdekte buiten terras, de boel grondig aangepakt. Vernieuwing, herstel en schilder werkzaamheden, waar men normaal gesproken eigenlijk niet aan toe komt tijdens de normale openingstijden.

Tevens bestaat er sinds vorige week de mogelijkheid om patat en de meest voorkomende cafetaria snacks af te halen, vanuit een speciaal daar voor ingerichte ruimte. Het afhaal buffet bevindt zich links naast het café met een aparte ingang. Door de jaren heen was de keuken wel een beetje gedateerd en is nu dus ook compleet vernieuwd en uitgerust met het meest moderne keuken apparatuur.

De openingstijden van het afhaal buffet zijn vanaf 11.00 tot 20.00 uur, 7 dagen per week. (Binnenkort geopend tot 22.00 uur) Week aanbieding deze week " Boeren schnitzel (450 á 500 gram) voor tien euro. Wekelijks hebben hun steeds nieuwe aanbiedingen. Kijk hiervoor met regelmaat op hun Facebook pagina.

Binnen in het café gedeelte bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de lunch, diner of borrelkaart. U kunt gebruik maken van een grote leestafel, tweetal biljart tafels en diverse dartbanen. Wat tot nu toe veel mensen niet wisten, bestaat er ook de mogelijkheid om te overnachten in speciaal hiervoor ingerichte kamers. Dit door middel van 'bed and breakfast' of eventueel voor een langere huur periode.

Café Holthuis kunt u vinden aan de Hoofdweg 79 in Westerhaar. Voor afhalen van patat en snacks, kunt u bellen met telefoon nummer 0546-659293.