Hardenberg

Pannenkoekenfestijn in LOC+

Door de redactie

Op woensdag 27 maart organiseert PKN Baalder een Pannenkoekenfestijn in het Grand Café in het LOC+ gebouw aan de Parkweg in Hardenberg. Het buffet opent om 18.30 uur, inloop vanaf 18.00 uur.

De opbrengst van het festijn is bedoeld voor het voortzetten van het programma Rock Solid en Solid Friends van Youth for Christ. PKN Baalder startte ruim zes jaar geleden met deze dynamische club- en catecheseprogramma's waarbij de ontmoeting tussen jongeren centraal staat. Daarnaast worden zij geprikkeld om het christelijk geloof te ontdekken en te beleven. Er worden thema's behandeld die helemaal aansluiten bij de leefwereld van de jongeren. Elke avond wordt afgesloten met een Chill Out, waarin je kunt kletsen, eten en drinken of spelletjes kunt doen. Het seizoen wordt afgesloten met een supergezellig kamp.

Tijdens het festijn runnen de jongeren, in samenwerking met het Alfa College, voor één avond een pannenkoekenrestaurant. De catering wordt volledig verzorgd door de jongeren en de koks van het Grand Café zullen heerlijke pannenkoeken voor u bakken. Voor tien euro per persoon (exclusief drinken) kunt u onbeperkt gebruik maken van het pannenkoekenbuffet. Opgeven kan via rocksolidhardenberg@gmail.com.