Hardenberg

Pannavoetbal in de Boerderij

Door de redactie

Op vrijdag 18 januari organiseerden De Stuw en TJC Hardenberg een pannatoernooi in de Wijkboerderij in Baalder. Het was een sportieve avond waarbij jongeren in de leeftijd van tien tot en met zeventien jaar streden om de eerste plek. Andere jongeren waren aanwezig om te supporten. De teams waren aan elkaar gewaagd, zelfs tijdens de kruisfinales was het nog erg spannend. Uiteindelijk kon er maar één team de beste zijn. Team Justen en Patrick ging er met de eerste prijs vandoor.

G.Brokelman

Elke vrijdagavond is de Boerderij in Baalder geopend voor de jeugd in Hardenberg. Jongeren kunnen elkaar daar ontmoeten. Ze kunnen wat drinken aan de bar, poolen, gamen op de playstation of gewoon een beetje chillen. Maandelijks staat er ook altijd een grotere activiteit op de planning. Zo worden er binnenkort een meidenavond en een fifa-avond georganiseerd. Initiatiefnemer Nico Dekker en een groep enthousiaste jongeren stellen binnenkort weer het activiteitenprogramma voor de komende maanden samen.

Lijkt het jou ook leuk om een keer te komen, dan ben je van harte welkom. Elke vrijdagavond is de Boerderij voor de jeugd geopend van 19.00 tot 21.30 uur. Heb je zelf ideeën om een keer een leuke activiteit te organiseren laat het dan weten. Je kunt je ideeën delen in de Boerderij of contact opnemen met Jongerenwerker Kelly van Ginkel via De Stuw.

G.Brokelman