Hardenberg

Paaslunch in de buurtkamer in Hardenberg

Door de redactie

Maandag 22 april werd er een bijzondere paaslunch geserveerd in de Buurtkamer aan de Burg. Bramerstraat in Hardenberg. De Eettafel Hardenberg was door de Stuw gevraagd om een lunch te serveren aan ouderen.Degene die zich op tijd hadden opgegeven konden genieten van een bijzondere lunch geserveerd door vrouwen met een buitenlandse achtergrond die kort of lang in Hardenberg wonen.

De lunch werd begonnen met een linzensoep en daarna kon iedereen langs een buffet lopen met mini-pizza, omelet, broodjes, gevulde eieren en fatayer. Fatayer is een speciaal deegrecept wat kan varieëren van een pannekoekje tot een gefrituurd deeghapje.

Dan was er ook nog zelfgemaakte syrische feta-kaas. De lunch stond in het teken van ontmoeting en iedereen vond het een leuke en gezellige middag met lekker eten. De Eettafel Hardenberg is een onderdeel van Vluchtelingenwerk Hardenberg en maakt op donderdagmiddag gebruik van de buurtkamer van half 5 tot 7 uur als vrouwenontmoetingsplaats. Alle vrouwen zijn van harte welkom om een keer te komen kijken.