Hardenberg

Paardensport

Door de redactie

WWR leden vallen in de prijzen

Patricia Zomer en Gerrit Winkel beide lid van de Landelijke Ruitervereniging WWR uit Westerhaar gingen op zaterdag 21 juli naar Vriezenveen voor een dressuur wedstrijd

Patricia Zomer met paard Elan behaald een 1e prijs voor het rijden van de L2 dressuur met 200 punten.

Gerrit Winkel met Paard Udo behaalde voor het rijden van de Z1 dressuur een 2e prijs met 214 punten voor de wijze van rijden.

PC Avereest

Zaterdag 21 juli is Nadieh Rens met haar pony Jerina naar Hoonhorst geweest. Ze haalde de eerste prijs in de M1/DE dressuur en de eerste prijs in het L/DE springen. Ook Laureen Veerman met Peter the Great ging hierheen, zij haalde de vierde plek met springen in de B/DE. Ook deden Nadieh en Laureen mee aan de Vechtdal dressuur competitie, Nadieh werd hierbij eerste en Laureen werd derde.

Tessa Rumph ging naar Staphorst en haalde tweemaal de eerste prijs met Vierwindstreken Junior in de M2/DE en met Zhivago werd ze eerste en vierde in de B/DE.

LR Avereest

Tijdens een concours georganiseerd door Hoonhorst hebben leden van LR Avereest goed gepresteerd. In de klasse B klassiek springen behaalde amazone Joke Dijk een derde plaats met Irco Dento. In de klasse L klassiek werd Anouk van der Brink eerste met Happy. Michel Priemis behaalde een tweede plaats in de klasse ZZ klassiek met Eames.