Ommen

OVC houdt Snertloop en nieuwjaarsreceptie

Door de redactie

OVC'21 begon het nieuwe jaar met de traditionele snertloop. Er deden seniorleden mee en ook een aantal jeugdleden. Tijdens de snertloop was het druilerig weer, een nat bos, door moeder natuur gecreëerde obstakels in het parcours en… Peter Kramer met zijn jachtgeweer. Alle ingrediënten voor weer een gezellige loop. Het jachtgeweer werd deskundig gebruikt voor het startschot door trainer-coach Freek Goeree.

Het mooiste moment van de snertloop blijft toch dat moment, dat alle deelnemers in clubhuis De Spil gezamenlijk genieten van de OVC`21 snert, al meer dan dertig jaren. Een ouderwets gevoel van gezelligheid daalt dan neer in het clubhuis.

De nieuwjaarsreceptie was goed bezocht met leden, sponsors en bestuurders van de zustervereniging. Voorzitter Gerard Habers bracht in een korte doch krachtige nieuwjaarsrede een duidelijke boodschap. OVC '21, OZC en JCO hebben meer vrijwilligers nodig binnen alle geledingen van de verenigingen om de toekomst van de clubs te kunnen garanderen. Van barpersoneel tot leiders/trainers voor de jeugdafdeling JCO. Hij deed een dringende oproep aan iedereen.

Ook stond de voorzitter stil bij het overlijden, op 49-jarige leeftijd, van sponsor René van der Ploeg van TKC Zwolle. Daarnaast werd bekendgemaakt dat het contract van Freek Goeree, trainer van OVC `21 met één seizoen wordt verlengd. Dik verdiend door de goede resultaten en spelvreugde bij zijn eerste elftal.

Jubilarissen

Als vanouds werden de jubilarissen gehuldigd. Het ging hierbij om: 65 jaar lid, Gerard Jansen, Johan Willemsen; 50 jaar lid, Jan Henk Pasman, Bert Olthuis, Jos Meijerink; 40 jaar lid, Jan Brinkman; 25 jaar lid, Martijn Ningbers, Jort Hagedoorn, William Baarslag, Rik Schuurman, Rinus Habers, Wim Regtuit.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer