Hardenberg

Outdoor Live wordt meerdaags festival

Door de redactie

Op 12 en 13 juli is het feest aan de Wolfveldseweg in Stegeren. De negende editie van het Outdoorfeest van de Stichting LP Café wordt dan gehouden, en voor het eerst wordt het een meerdaags festival met een camping, lokale bands en landelijk bekende artiesten die op vrijdag én zaterdag optredens verzorgen.

Simon Felix

In nauwe samenwerking met de ruim 25 vrijwilligers verzorgen lokale bedrijven de innerlijke mens het hele weekend: drankjes haal je aan de bar, braadworst komt van de barbecue, chili en soep uit de grote ketels en zelfs ontbijt is geregeld op de camping. Voorzitter Piet van der Velde: "Het eerste tweedaagse festival wordt echt een feest! We hebben hele goeie acts en wie niet met het pendelbusje terug gaat, kan ook twee nachten blijven slapen. Een soort Dickie Woodstock of Zwarte Cross in hun begindagen, daarmee kun je het goed vergelijken. Lekker gemoedelijk, leuke mensen, lekker eten en drinken, hele fijne muziek en zeer vriendelijke prijzen. De passe-partout voor beide dagen, inclusief camping, kost in de voorverkoop 7,50 euro en een biertje twee euro. Dat zijn toch vriendelijke prijzen?"

Op vrijdagavond staan vanaf 20.00 uur Bo Hudson en Dennis & Jan op het podium. Voor zaterdagmiddag zijn lokale band Left of Centers en Felicia Westerhof al geboekt. In de avond maken RUV, Beth Hart tribute door Ambush, AC/DC tribute door Highway to Rosie het festival compleet. Voorverkoop is onder meer bij De Vechtdalkok in Dalmsholte en Café de Herberg in Ommen. Hou voor meer informatie www.lpcafe.nl of facebook 'Outdoor Live 2019' in de gaten.