Hardenberg

Oudejaarsfair 2019 bij Paul Roescher

Door de redactie

Het is weer tijd voor de jaarlijkse oudejaarsfair bij Paul Roescher! Vier volle dagen lang worden tijdens het Happy Home Event al uw vijf zintuigen geprikkeld met het allerbeste dat Paul Roescher te bieden heeft. U kunt nú nog profiteren van de prijzen van 2019.

Omdat het traditiegetrouw erg druk is in beide Megastores, kan het zijn dat u even moet wachten totdat u geholpen wordt. Even moeten wachten is beslist geen straf, want ieder zintuig wordt geprikkeld. U gaat van alles proeven, ruiken, horen, voelen en vooral zien. Uniek in Europa: op enkele tienduizenden vierkante meters ziet u namelijk de mooiste keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden en schuifkastsystemen getoond. Iedereen slaagt in iedere prijsklasse. Strak of landelijk, industrieel of romantisch en van budget tot superluxe.

Funshopping in Apeldoorn en Rijssen

Op de centrale binnenterrassen treft u een aantal bij het thema passende presentaties, zoals schitterende kunstwerken en een schoonmaakspecialist. Bovendien hebben leveranciers extreme aanbiedingen op noviteiten voor de gasten. Paul Roescher gaat natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het zal zeker de moeite waard zijn om naar dit sfeervolle event toe te komen. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en ook aan de kinderen wordt gedacht. Het 'funshoppen' wordt muzikaal omlijst, zodat ieder zintuig daadwerkelijk geprikkeld wordt.

Openingstijden

Het Happy Home Event wordt gehouden bij beide Paul Roescher Megastores: in Apeldoorn (Vlijtseweg 196) en Rijssen (Plaagslagen 2). U bent er van harte welkom op vrijdag 27 en maandag 30 december van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 28 december van 9:00 tot 16.30 uur en op dinsdag 31 december van 9.00 tot 16.00 uur. Meer weten? Ga naar www.paulroescher.nl/acties/happyhome voor meer informatie en de routebeschrijving naar de Megastores van Paul Roescher. U bent alvast van harte welkom tijdens één of meer dagen.