Hardenberg

Orgelspel rond Kerst

Door de redactie

Op zaterdag 12 december, om 20.00 uur, kunt u genieten van het concert 'Orgelspel rond Kerst', in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld, die helemaal omgetoverd is kerstsfeer.

Bij Kerst denken we vaak aan kaarsen, gezellig bij elkaar komen, lekker eten en drinken... Maar tijdens kerst vieren we ook dat Jezus naar de aarde kwam om dicht bij de mensen te zijn. Het is in de eerste plaats het feest van het Licht. Jezus noemde zichzelf het Licht van de Wereld. In een vaak zo donkere wereld brengt Hij licht. We luisteren samen naar herkenbare melodieën die het kerstverhaal zo prachtig omlijsten.

Wij nodigen u van harte uit voor 'Orgelspel rond Kerst'. Ad Huetink bespeelt het Monarke orgel. Op het programma staan onder meer: Carillon, Nu zijt wellekome, Es ist das Heil uns Kommer her, Varations on Adeste Fideles, Fantasie Heerlijk klonk het lied der Engelen en Gods time is the best time.

Reserveren is verplicht en kan via 0572-371838 of adhuetinks@gmail.com. Het concert is onder voorbehoud. De organisatie houdt zich aan de actuele RIVM-richtlijnen. Na aanmelding ontvangt u betaalgegevens. De entreeprijs is tien euro. Zie ook www.huetink-royalmusic.nl.