Hardenberg

Oranjeactiviteiten 2021 Bergentheim

Door de redactie

Vorig jaar heeft de Oranjevereniging Bergentheim met behulp van veel vrijwilligers een mooi programma in elkaar kunnen zetten voor Koningsdag en het vieren van 75 jaar bevrijding. Groot was dan ook de teleurstelling toen het uiteindelijk allemaal niet door kon gaan vanwege de Corona-maatregelen. Eventjes was er nog de hoop dat 75 jaar bevrijding misschien in het najaar alsnog gevierd zou kunnen worden, maar ook dat kon helaas niet doorgaan.

Normaalgesproken is rond deze tijd het programma voor Koningsdag 2021 rond en zijn de vergunningen aangevraagd en de benodigde materialen gehuurd. Omdat er nog zoveel onduidelijkheden zijn, staat op dit moment alles nog in de wacht. Zodra er wat meer kan en mag, wordt bekeken of er toch nog een mooi (aangepast) programma in elkaar gezet kan worden, waarbij gekeken zal worden naar activiteiten in de buitenlucht en waarbij voldoende afstand kan worden gehouden. Op dit moment is het bestuur echter niet erg hoopvol dat Koningsdag 2021 'gewoon' gevierd kan worden. U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de website van de Oranjevereniging: www.oranjeverenigingbergentheim.nl of op de Facebookpagina.

Oproep bestuursleden of vrijwilligers

De afgelopen periode heeft weer laten zien waar een klein dorp groot in kan zijn als iedereen zijn schouders er onder wil zetten. Het bestuur is nog steeds opzoek naar nieuwe bestuursleden en ook vrijwilligers zijn er nooit teveel. We doen daarom hierbij nogmaals een oproep aan iedereen die Bergentheim een warm hart toedraagt, om zich aan te melden als vrijwilliger of als bestuurslid.

Contact

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met het bestuur: oranjebergentheim@hotmail.com. Onze overige contactgegevens staan op de website: www.oranjeverenigingbergentheim.nl