Hardenberg

Optreden Twente Plat in Bergentheim

Door de redactie

Maandagavond 17 juni vindt er in Bergentheim een absolute happening plaats. Dan zal er tijdens de Feestweek Bergentheim een revue avond zijn met de succesvolle humorformatie Twente Plat. In de feesttent achter café Veenlust brengt dit populaire gezelschap een daverende show boordevol twentse humor en liedjes, waarbij de lachspieren het zwaar te verduren zullen krijgen.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de twentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekent: heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou Mans Oet Twente is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die de nodige problemen met hun 'kerels' hebben: de twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Twente Plat aan het goede adres.

De voorstelling vindt plaats in de feesttent achter café Veenlust, Kanaalweg-west 78, Bergentheim, De entreeprijs bedraagt slecht tien euro per persoon. De entreekaarten zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij café Veenlust, Buurthuis Veur Mekaar en Bloemenhuis De Lelie. Haast u met de aanschaf van uw kaarten want de belangstelling is groot.