Hardenberg

Opstapdag Cycling Lemelerveld

Door de redactie

Op zaterdag 11 mei organiseert Cycling Lemelerveld in samenwerking met KokkieBikes Lemelerveld een opstapmiddag voor wielrenners en mountainbikers die lid willen worden van een fietsvereniging of voor geïnteresseerden die gewoon eens het wielrennen of mountainbiken willen uitproberen.

Ben jij ouder dan zestien jaar en heb je zin om kennis te maken met wielrennen of mountainbiken of wil je jouw fietsvaardigheden vergroten dan ben je op zaterdag 11 mei van harte welkom. We starten bij KokkieBikes aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld. De clinic is kosteloos, start om 13.00 uur en eindigt, na een mooie rit door het Sallandse landschap met uitleg over de basistechnieken, om 16.00 uur. Voor wie niet beschikt over een eigen fiets, stelt KokkieBikes fietsen en helmen ter beschikking.

Lijkt de opstapmiddag jou wat en wil je gezellig onder begeleiding een rondje wielrennen of mountainbiken dan kun je je aanmelden via bestuur@cyclinglemelerveld.nl of via de inschrijflijst bij KokkieBikes in de winkel.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer