Hardenberg

Juventa wil graag G-team

Door de redactie

Korfbalvereniging Juventa uit Hardenberg is aan het onderzoeken of er 'levensvatbaarheid' is voor het oprichten van een G-korfbal team. Bij de laatste ALV kwam er bij de brainstormsessie over het binden en boeien van leden, naar voren dat er een goede basis is voor het organiseren van G-korfbal.

Voorzitter Peter van der Noordaa: "Ik ben hier al een paar maanden over het aan het brainstormen met medewerkers van de Stuw. We organiseren in januari een drietal try-outs, om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen, of nog beter gezegd; ze een moment en een plek te bieden waar ze plezier en beweging kunnen combineren. Omdat ze er bij horen. Vanuit de Juventa familie hebben zich zeven leden aangemeld om dit project te gaan begeleiden. We geloven allemaal in de inclusieve maatschappij". Omdat samen altijd beter is, zochten ze vanuit Juventa contact met Ruth Loterman werkzaam bij de Stuw: "Ik ben blij met initiatieven vanuit de samenleving, zoals die van Juventa, zij bieden mensen met een beperking een plek binnen hun vereniging. Als Regiocoach Aangepast Sporten, ondersteun ik dit geweldige initiatief daar waar nodig".

Wil je meedoen?

Data en tijden Try-outs: 16, 23 en 30 januari zijn de Try-outs (gratis) om 19.00 uur in sporthal de Beek in Baalderveld. Het maakt niet uit als je nog nooit hebt gekorfbald, voorop staat het samenzijn, bewegen en plezier. Wil je meedoen vraag dan aan je ouders/verzorgers/begeleiders of ze je willen aanmelden via het onderstaande e-mail g-team@juventa-hardenberg.nl