Hardenberg

Opnieuw verlies voor SV Dedemsvaart

Ingezonden

Tegen de Grouster Amateur Voetbal Club kwam Dedemsvaart in Grou al in de 3e minuut op achterstand door Roy van den Berg, 1-0.

Vijf minuten later hadden de oranjehemden langszij moeten komen. De goede voorzet van Ben Gerritsen werd echter door Danny Kuiper in het zijnet gewerkt. Na een kwartier spelen kreeg Jeroen van Dijk bij de tweede paal alle gelegenheid om de bal binnen te tikken. Hij maakte dankbaar gebruik van de geboden ruimte, 2-0.

Een minuut later kreeg Dedemsvaart een grote kans om de aansluitingstreffer te scoren. Mick Kuilder liet dit buitenkansje liggen.

Weer een minuut later kreeg Jeroen van Dijk alle gelegenheid om GAVC op een nog grotere voorsprong te zetten. Hij maakte geen fout, 3-0. Dedemsvaart rechtte de rug en nog voor de rust kwam SVD terug tot 2-3 door goals van Ben Gerritsen en Nick Hofman.

In de 60e minuut kreeg de thuisploeg een strafschop cadeau. Doelman Raymon Slot stopte de inzet, maar scheidsrechter Vegter liet de penalty opnieuw nemen omdat de doelman te snel zou hebben bewogen. De tweede poging van Luc Tjalma was wel raak, 4-2.

Vijf minuten later scoorde Okke den Boon 5-2 en was het duel beslist.

Twintig minuten voor tijd kreeg Dedemsvaart nog een grote kans om de stand een vriendelijker aanzicht te geven. Danny Kuiper schoot de toegekende strafschop echter over het doel.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer