Hardenberg

Opening Stadsbakkerij Olsman

Door de redactie

Er wordt geïnvesteerd in het centrum van Hardenberg. Deze week openden Richard Olsman en Anita Klijn aan de Voorstraat hun tweede bakkerij in korte tijd.

Op 1 november opende ze al Lauriaan Down Town, waar je ook terecht kunt voor een kop koffie of een broodje to go. De Stadsbakkerij is geheel in het nieuw gestoken en heeft een zeer eigentijdse natuurlijke uitstraling gekregen, met onder andere een gezellig zithoekje. "Maar heel belangrijk is dat we heel lekker ambachtelijk brood en andere lekkere en nieuwe bakkersproducten maken", aldus Richard Oldman. Hij bakt op de Franse manier, en dat levert een dunnere korst op en veel meer smaak.

De winkel trekt al veel klanten, die stuk voor stuk blij zijn met de echte warme bakker, en vooral met het lekkere brood.

Stadsbakker Olsman is tegelijk ook een aanwinst voor de Voorstraat, want de eigentijdse, ambachtelijke Stadsbakkerij trekt veel extra publiek. En dat betekent ook een impuls voor de andere winkels in de Voorstraat, een straat met veel leuke eigentijdse speciaalzaken.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer