Hardenberg

Opening attractiepark verder uitgesteld

Door de redactie

De opening van Attractie- & Vakantiepark Slagharen wordt verder uitgesteld tot 20 april. Eerder verschoof het park de openingsdatum al van 27 maart naar 3 april, maar gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus is de opening nog verder uitgesteld.

"Naar aanleiding van de toespraak van Premier Rutte en de hieruit voortvloeiende vragen en zorgen van onze medewerkers en gasten hebben wij het besluit genomen om de poorten langer te sluiten. Op deze wijze kunnen wij actief onze vakantiegasten benaderen en gezamenlijk zoeken naar een passende nieuwe datum. Tevens kunnen we de werkzaamheden op ons park tot een minimum beperken waardoor wij onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis de werkzaamheden laten uitvoeren", laat het pak in een perscommuniqué weten.

De reserveringsafdeling van Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat in de komende periode alle gasten die een verblijf met een aankomst voor 20 april hebben gereserveerd op volgorde van aankomst benaderen en gezamenlijk wordt er gezocht naar een passende oplossing. Gasten kunnen zelf ook contact opnemen met de reserveringsafdeling via info@slagharen.com of 0523-683000.

Gasten¿die tickets hebben voor het attractiepark met geldigheid tot en met 19 april 2020 en voor het¿event Invites kunnen deze het hele seizoen gebruiken tot 3 januari 2021, ook in de zomermaanden van 2020. Een andere optie is om het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Hiervoor dient men onder vermelding van Annulering ticket + ordernummer een mail te sturen aan¿ticketservice@slagharen.com.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer