Hardenberg

Open dagen bij Woertman

Door de redactie

Woertman Natuursteen in Tubbergen aan de Nobelstraat 2 houd de 12 en 13 mei open huis dagen. Zij willen door middel van deze open huis dagen aan de klant de nieuwe monumenten tuin presenteren waar ongeveer 100 monumenten staan opgesteld.

Hier zijn nieuwe modellen bij met de laatste trends maar ook traditionele monumenten in alle kleuren die op grafgebied verkrijgbaar zijn. Er zijn zelfs monumenten die ze tijdens deze speciale dagen aanbieden voor 995 euro. Ook in de showroom vernieuwd en uitgebreid met een afdeling as bestemmingen. Diverse ornamenten om as van overleden in te bewaren. Door middel van een mooie digitale presentatie op een groot digitaal scherm kunnen we u als klant duidelijk en uitgebreid van alle benodigde informatie voorzien.

Bouwwerk

Woertman Natuursteen te Tubbergen is de specialist in bouwwerk. Met onder ander maatwerk in natuursteen, vensterbanken, dorpels, aanrechtbladen, vloeren en nog veel meer op basis van natuursteen. Zij onderscheiden zich met snelle levering omdat ze beschikken over grote voorraden en eigen productie. Door rechtstreekse import en korte levertijden kunnen wij zeer concurrende prijzen aanbieden voor de particulier en bouwbedrijven. Tijdens deze open huis dagen zijn er interieur architecten aanwezig die u persoonlijk kunnen adviseren over een badkamer, de woonkamer, de keuken, enz. Er zijn speciale acties gepland tijdens de open huis dagen onder andere natuursteen en keramiek tegels vanaf 29,95 euro per vierkante meter. Voor keukenbladen uit eigen productie hebben zij een grote voorraad aangelegd van materialen die tegen speciale prijzen kunnen worden aangeboden. Ze zien u graag op deze open huis dagen onder het genot van een hapje en een drankje.